گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان در 65 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی فنی و مهندسی
بازدید ها 5
فرمت فایل doc
حجم فایل 217 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 65

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

فروشنده فایل

کد کاربری 3366

کاربر

فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه. 1

توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان. 2

آزمایشگاههای کارخانه. 2

تاریخچه: 3

تعریف شیر. 5

واحدهای شركت چوپان. 6

انواع محصولات تولیدی توسط شركت.. 6

نحوه ورود شیر به كارخانه و بررسی سیستم HTST. 6

شیر پاستوریزه و هموژن. 8

شیر خشك.. 9

مراحل تولید. 9

كنترلهای مرحله تغلیظ.. 9

بسته بندی.. 10

موارد نشانه گذاری.. 10

خامه (Cream) 11

تعاریف.. 11

نسبت بین اندازه ذرات در شیر. 13

پنیر (Cheese) 13

ضد عفونی کردن. 16

مراحل شستشو و نظافت.. 16

شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place. 17

ماست (Yoghurt) 17

ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات.. 20

تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک.. 21

دستگاههای تبخیر کننده 22

انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای.. 22

تکنولوژی شیر خشک.. 22

v روش های اصلی. 22

خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying. 23

سلول های شیری (Alveoil) : 25

رشد بافت پستان. 26

انواع دام های مختلف شیر. 29

خواص فیزیک و شیمیایی شیر. 30

وسیکوزیته. 32

خواص شیمیایی شیر. 32

آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها 33

لیپاز. 33

گازهای موجود در شیر. 34

هموژنیزاسیون. 34

ترکیبات شیمیایی شیر. 35

غلظت پروتئین های در شیر. 36

میکروبیولوژی شیر. 36

منابع آلودگی شیر. 38

باکتریوفاژ. 41

شیر مایع. 41

چربی شیر. 41

شیر تلغیظ شده 42

خامه. 43

پاستوریزاسیون شیر. 44

استریل کردن. 45

ترمالیزیشن. 46

ماست.. 46

نوع مایه ماست.. 46

استرلیزاسیون و ضد عفونی. 48

ضد عفونی. 48

استرلیزاسیون. 48

رنگ آمیزی ساده 50

آزمایشگاه های كارخانه چوپان. 51

وزن خصوص (Specific Gravity ) 51

غلظت سنج بریكس Brix Scale. 53

آزمایشات شیر. 54

تعریف شیر. 54

عوامل موثر در تغییر تركیبات شیر: 54

آماده كردن نمونه. 55

جستجوی تقلبات در شیر. 58

اندازه گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر. 60

بخش مدیریت.. 61

مراحل تصفیه كلاسیك.. 65

مقدمه:

شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه، قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.

شیر، غذای طبیعی نوزادان می باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی محل بستگی دارد. گاو، بومی مناطق معتدله است. مردم اروپا و مناطق مهاجرنشین، نظیر آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزیلند، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن به شمار می روند. شیر بز و گوسفند در جنوب اروپا طرفدارانی دارد. مصرف شیر گوزن شمالی توسط لاپهای اروپای شمالی نیز قابل ذکر است. در جنوب غربی آمریکا شیر گاو میش اهلی آسیایی (بوفالوی آبی) به مصرف می رسد. مادیان، شتر و لاما از دیگر حیواناتی هستند که شیر آنها مصرف انسانی دارد. علاوه بر این، مهمترین غذای کودک یعنی شیر انسان را نمی باید از نظر دور داشت.

وجود یکسری عوامل طبیعی نظیر نژاد، مرحله شیردهی، عفونت پستان، فصل، تغذیه و روند شیر دوشی تخمین دقیق متوسط ترکیبات شیر را مشکل ساخته و لذا اطلاعات موجود دربارۀ ترکیب شیر باید با توجه به این عوامل تفسیر شود.

توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان

این کارخانه دارای چندین محصول میباشد که همه ی این محصولات دارای خط تولید متفاوت میباشد.

این کارخانه در سال 1377 تاسیس شده است و محل جغرافیایی کارخانه در جاده خاوران 45 کیلومتری تهران شهرک صنعتی صنوبر نسترن 8 واقع شده است.

این کارخانه 250 نفر پرسنل دارد که مهندسان صنایع غذایی ان 7 نفر می باشند و تعداد کارگران ان 240 نفر می باشند. کارخانه در شهرک صنعتی واقع شده است و نزدیک به اصطبل یا زباله دانی نیست و در یک مکان کاملا بهداشتی واقع شده است. کارخانه لبنیات چوپان صنعتی و شخصی است و دارای گواهی نامه ی استاندارد میباشد و فاقد هر گونه ایسو میباشد وکیفیت محصولات ان درجه 1 ومطابق با استاندارد های کشوری می باشد.

سطح زیر بنای کار خانه 18 هزار متر مربع است که دارای 30 انبار بزرگ میباشد که هر کدام حدود 700 متر میباشد.

کارخانه دارای 7 سرد خانه است و محصولات ان در روز حاضر می شود . ظرفیت تولید آن در روز 130 تن در هفته (6 روز کاری)780 تن در ماه 3312 و در سا ل 37440 تن می باشد.

دارای 1000 راس گاو می باشد .

آزمایشگاههای کارخانه

سیستم های آزمایشگاهی کارخانه مجهز به سیستم های جهانی می باشد و از لحاظ وزارت بهداشت و استاندارد جهانی و کشوری مورد تایید واقع شده است.

در ازمایشگاهها بخش بخش میکروبی وبخش شیمیایی به طور جدا گانه فعالیت می کنند.

تاریخچه:

تهیه شیر از دام حدود 6000 سال قبل و به وسیله لستان شروع شده و از این رو می توان آن را یکی از قدیمی ترین غذاهای بشری دانست. در طی قرون متوالی انسان به روش های ابتدایی و سنتی از شیر دام های اهلی فراورده های مختلف تهیه می گردد و سپس به تدریج روند بهینه سازی صنعت شیر متناسب با نیاز انسان ته نسین تکامل و پیشرفت ؟؟؟؟؟ تا اینکه در حال حاضر در رشته های صنایع غذایی جهان صنعت شیر در جایگاههای ویژه ای قرار دارد به طوری که اساس اقتصادی بسیاری از کشورها بر این صنعت استوار است.

تحول و نوآوری در صنعت لبنی از حدود 2 قرن پیش ذکر شده و در حدود 150 سال تولید صنعتی شیر به سبک امروزی با ساختن ابزارهای فناوری تولید شد که از آن پس پیشرفت بزرگی در عرصه فرآیند شیر پدید آمده است . مصرف سرانه شیر و لبنیات (مهم)

مصرف کل

= مصرف سرانه در کشورهای جهان

مردم (جمعیت)

از اواخر نیمه اول قرن تولید صنعتی شیر روند توسعه سریعی را به همراه داشته. این پیشرفت در فرآورده بهبود روش های تولید شیر با انتخاب نژادهای شیری و یا گوشتی (براون و سویس) رو به گسترش همراه با فرایند جدید در فرآیندها به شرایط مطلوبی دشته یافته، امروزه می توان یک کارخانه شیر را به پالایشگاه بزرگ تشبیه کرد که مواد اولیه محصولات متفاوتی فرایند و تولید می کند. که به طور مثال: تنوع محصولات مختلف لبنی حدود 500 فرآورده ذکر کرده اند. لبنیات یکی از مهم ترین صنایع به شمار می آید و با توجه به میزان خرید و فروش مزارع کشاورزی که توام با دامداری است معلوم می شود که قسمت عمده درآمد روزانه آن ها اغلب از فروش شیر تامین می گردد. با این تفاوت که از مقایسه با سایر محصولات فروش شیر نوعی درآمد روزانه است که مصرف منابع مختلف برسد. مصرف گسترده محصولات لبنی زمینه مساعدی را برای ایجاد اشتغال مولد و جریان سرمایه در تجارت داخلی و خارجی ایجاد کرده است.

در حال حاضر میزان تولید شیر در سطح جهان 560 میلیون تن است و سهم ایران حدود 6 میلیون تن است. با محاسبات اقتصادی براساس قیمت متوسط هر لیتر شیر حدود 8 درصد ارزش نفت صادرات کشور را شامل می شود. ازدیاد شیر مصرف آن علاوه بر داشتن مصرف مطلوب در حفظ و افزایش تولید کننده شیر و در نتیجه موجب تقویت وضع اقتصادی مملکت خواهد شد. گسترش و پیشرفت توسط دامداری صنعتی و کارخانجات صنایع شیر موجب تغذیه بهتر و سیاست بیشتر و یکی از عوامل مهم ارز آوری در کشورهای صنعتی شیر به صورت که صادرات در تهیه شیر خشک و شیر کندانسه و صادرات و سایر لبنیات در توسعه آن نقش مهمی ایفا نموده است.

شیر غذای بسیار مغذی و به حالت سیال و روان است و شیر از تعداد پستاداران اهلی شامل گاو، گوسفند، شتر، بز، گوزن شمالی لاما، بوفالو مورد مصرف قرار می گیرد. همین موضوع کافی است جایگزین برای شیر وجود ندارد. همچنین هیچ غذایی پذیرش بیشتر یا تنوع استفاده به اندازه شیر ندارد.

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات – شاپ ایرانی

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در … کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان. فهرست مطالب. مقدمه1. توضیحاتی درباره ی کارخانه چوپان2. آزمایشگاههای کارخانه2. تاریخچه:3. تعریف شیر5. واحدهاي شركت چوپان6.

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قا.

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنبات چوپان – دانلود گزارش …

۴ خرداد ۱۳۹۵ – دانلود کارآموزی در کارخانه شیر و لبنیات چوپان. پروژه کارورزی در کارخانه لبنیات. دانلود کاراموزی در کارخانه چوپان. درباره کارخانه چوپان. شیر پاستوریزه و هموژنیزه. طرح کارورزی در کارگاه ماست و لبنیات. فهرست مطالب. مقدمه. 1. توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان. 2. آزمایشگاههای کارخانه. 2. تاریخچه:3. تعریف شیر. 5.

گزارش کار آموزی کارخانه شیر پگاه کرمان – گزارش کار آموزی و …

گزارش کار آموزی در کارخانه شیر پگاه کرمان ، بدون نیاز به ویرایش ، فرمت ورد word ، تعداد صفحات 56 صفحه شماره گذاری شده ، دارای فهرست بندی منظم …. به طور كلي صنايع لبنيات يكي از رشته هاي فرعي علوم مواد غذائي است كه درباره علم شير و تغييراتي كه از بدو دوشش شير از گاوهاي شيري سالم تا مصرف يا تبديل شير به فرآورده هاي …

گزارش کارآموزی کارخانه شیر – آپارات

۱۰ مرداد ۱۳۹۶ – سارینا گزارش کارآموزی رشته علوم صنایع غذایی، در كارخانه شیر پگاه خوزستان، در قالب فایل word و در حجم 94 صفحه،لینک دانلود: https://goo.gl/iNpFpw گزارش.

دانلود رایگان گزارش کارآموزی صنایع غذایی | کانون تخصصی …

دانلودگزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی کارخانه شیر و لبنیات چوپان در ۷۲ صفحه در قالب ورد (word) و قابل ویرایش به صورت کامل این دانلودگزارش کامل کارآموزی رشته صنایع غذایی کارخانه شیر و لبنیات چوپان توسط تیم سایت دانشجو تهیه شده است و کاملترین نمونه موجود در اینترنت می باشد. این گزارش کارورزی آماده خرید [.

نمونه گزارش کارآموزی صنایع غذایی، در كارخانه شير – همیار …

گزارش کارآموزی رشته علوم صنایع غذایی، در كارخانه شير پگاه خوزستان، در قالب فایل word و در حجم 94 صفحه. در کشورهای پیشرفته شیر خام را بر اساس میزان میکروب های موجود در آن درجه بندی می کنند. بطوریکه هر چه قدر تعداد میکروب ها کم باشد قیمت شیر افزایش یافته و مرغوبیت آن …

دانلود کاراموزی کارخانه شیر و لبنیات – دانلود کارآموزی و پروژه …

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان ، برای رشته مهندسی صنایع غذایی ، با فرمت ورد قابل ویرایش 65 صفحه. لینک دانلود فایل برای دانلود کلیک کنید. فهرست مطالب : مقدمه 1 توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان. 2 آزمایشگاههای کارخانه 2 تاریخچه: 3 تعریف شیر. 5 واحدهای شركت چوپان. 6 انواع محصولات تولیدی توسط شركت.. 6

دانلود رایگان گزارش کار آموزی کارخانه شیر با فرمت word – …

دانلود رایگان گزارش کار آموزی کارخانه شیر با فرمت word مراکز جمع آوری شیر: مراکز جمع آوری شیر به منظور گردآوری شیر دامداران کوچک در روستا ها تاسیس شده اند. در این مراکز با تجهیزات مختلف شیر دریافتی از نظر کیفی آزمایش می شود و بعد از دریافت آن در یخچالهای بزرگ برای خنک کردن قبل از ارسال به کارخانه نگهداری می شوند.

گزارش کارآموزی شرکت شیر پگاه – انجمن صنایع غذایی پیام …

۲۲ آبان ۱۳۹۲ – تاریخچه شرکت : شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) با حدود بیش از نیم قرن تلاش در عرصه تولید شیر و سایر فرآورده های آن با 16 کارخانه تحت پوشش در 13 استان … در سال 1379 این شرکت توسط شرکت صنایع شیر ایران خریداری و به خانواده پگاه می پیوندند و تا چند سال پیش تنها واحد تولیدی لبنی در استان بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *