گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن

گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن

گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن در 40 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی فنی و مهندسی
بازدید ها 3
فرمت فایل doc
حجم فایل 52 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40

گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن

فروشنده فایل

کد کاربری 3366

کاربر

مقدمه:

گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید. فرآورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشی مسلما از کیفیت خوراکی و بهداشتی مناسبی برخوردار نخواهد بود.

با پیشرفت جوامع و فعالیت زنان بیرون از منزل در کنار مردان و فقدان زمان کافی برای برآوردن بعضی از حاجات مانند خوراک در این زمینه صنایعی برای سهولت و سرعت در طبخ غذا بوجود آمدند که یکی از این صنایع صنعت گوشت می باشد. این صنعت با تغییرات بر روی گوشت و افزودن موادی مطبوع و دلچسب فرآورده هایی از آن بدست میاورد که مورد استفاده افراد قابل ملاحظه ای قرار می گیرد.

شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان در مردادماه سال 1383 تحت شماره 447 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است.

موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه انجام عملیات بازرگانی شامل تولید و بسته بندی و توزیع انواع فرآورده های گوشتی گاوی، گوسفندی، مرغ و ماهی بصورت بسته بندی و فله با مجوز دامپزشکی استان خراسان می باشد. مهمترین تشکیل شرکت صنعت گوشت توس تاثیر در چرخه اقتصادی است. به این صورت که این واحد واحدهای مشابه به عنوان صنعت تبدیلی نقش شایانی درمحصولات کشاورزی و دامی دارند. زیرا باعث می شوند ضایعات محصولات دامی و کشاورزی به حداقل برسد، ماندگای غذای افزایش پیدا کندو باعث بهبود کیفیت می شوند. از نظر اجتماعی ایجاد شغل کرده و ارزش افزوده ای که برای محصولات کشاورزی و دامی ایجاد می کند باعث افزایش درآمد ملی هم می شود.

آشنائی کلی با مکان کار آموزی

شرکت تعاونی صنعت گوشت توس خراسان در تاریخ 18/5/1383 با شماره ثبت 447 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است.

اساسنامه مهم ترین رکن شرکت سهامی و سندی است که شرکت فقط به آن بستگی دارد. کلیه شرکتها باید دارای اساسنامه باشند. اساسنامه روابط شرکاء را با یکدیگر و حدود اختیارات مجامع عمومی و هیئت مدیره را تعیین و تکلیف سود و زیان شرکت و مدت انحلال آنرا معین می نماید. اساسنامه تابع نظر مؤسسین و اکثریت دارندگان سهام است و قانون از لحاظ اهمیت، مواردی را در آن ذکر نموده که در هر حال لازم الرعایه است.

موضوع فعالیت شرکت طبق اساسنامه انجام عملیات بازرگانی شامل تولید و بسته بندی و توزیع انواع فرآورده های گوشتی گاوی، گوسفندی، مرغ و ماهی بصورت بسته بندی و فله با مجوز دامپزشکی استان خراسان رضوی می باشد.

محل کارخانه شرکت واقع در کیلومتر 23 جاده فریمان جنب شرکت پارت سازان و دفتر مشهد آن واقع در میدان استقلال ابتدای بلوار میلاد می باشد. تعداد پرسنل در سال 87 برابر 55 نفر و در سال 86 به میزان 60 نفر بوده است. شرکت دارای چهار سالن جهت بسته بندی گوشت مرغ، گوشت گوسفند، گوشت گاو و سوسیس و کالباس همبرگر و سه انبار جهت نگهداری محصول تولیدی، مواد اولیه و ملزومات می باشد.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

فصل اول

آشنایی کلی با مکان کارآموزی :…………………………………………………………. 8

– خلاصه اهم رویه های حسابداری شرکت …………………………………….. 9

– سیستم ها و کنترلهای شرکت ……………………………………………………. 11

– نگاهی به برنامه های آتی شرکت ……………………………………………….. 12

فصل دوم

ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز…………………………………. 15

فصل سوم

آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات………………………………………………… 17

فرم های پیشرفت کارآموزی :……………………………………………………………. 18

– خلاصه اطلاعات کارآموزی ………………………………………………………. 27

– گزارش ماهیانه سرپرست کارآموز……………………………………………… 28

– گزارش خلاصه فعالیتهای هفتگی ………………………………………………. 30

فرم پایان دوره کارآموزی…………………………………………………………………. 40

دانلود گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن

دانلود گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید. فرآورده های م.

فایل گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن

کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را از گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن ببرید گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن در 40 صفحه ورد قابل ویرایش. ادامه مطلب. نوشته شده توسط ادمین در تاریخ 2018-01-09 10: …

گزارش کار آموزی و گزارش بازدید از خط تولید و مقاله و پروژه و …

مقدمه; تاریخچه صنعت گوشت; اهمیت مصرف گوشت در رژیم غذایی; اطلاعات کلی مربوط به کارخانه فراورده های گوشتی; معرفی کارخانه گوشتیران; تاریخچه; مراحل تولید فراورده های گوشتی; پوشش و بسته‌ بندی های فراورده های گوشتی; ماشین آلات و تجهیزات; دستگاه برش گوشت منجمد (گیوتین); چرخ گوشت; چرخ گوشت معمولی یا استاندارد; چرخ …

گزارش كارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله) – گزارش …

گزارش كارآموزی در شركت فرآورده های گوشتی آمل (كاله),گزارش كارآموزی کارخانه گوشت آمل (كاله)

گزارش کارورزی در کارخانه فرآورده های گوشتی – دانلود گزارش …

۲۵ تیر ۱۳۹۵ – بخش اول گوشت ۱. بخش دوم تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان ۴. بخش سوم سوسیس و کالباس –ویژگی‌ها و روش‌های آزمون ۷. بخش چهارم تاریخچه تأسیس و بهره برداری کارخانه فرآورده‌های گوشتی. میکائیلیان ۱۴. بخش پنجم آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های. فرآورده‌های گوشتی۱۵.

گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن|kx11724

آنچه در توضیحات فایل وجود دارد برابر گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن در 40 صفحه ورد قابل ویرایش.

گزارش کارآموزی گوشت و فرآورده های آن|hj14532

آنچه در توضیحات فایل وجود دارد برابر گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید فرآورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و …

گزارش کارآموزی تکنولوژی مواد غذایی،در کارخانه فرآورده های …

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ – این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است،همچنین آماده پرینت می باشد موضوع : گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده های گوشتی گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که…

گزارش کارآموزی در شرکت فراورده های گوشتی – سیمافایل

۲۱ خرداد ۱۳۹۵ – فهرست مطالب. تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران. تاریخچه شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل. تکنولوژی تولید فرآورده‌های گوشتی. دستگاههای رخ گوشت. دستگاه برش گوشهای منجمد. دستگاه کاستر. دستگاههای جدا کننده. ترکیبات تشکیل دهنده و نقش آنها. آزمایش کردن گوشت. آزمایش اندازه‌گیری رطوبت بکمک خشک کن برقی.

گزارش كارآموزي در شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل – دانلود پایان …

تاريخچه شركت فرآورده‌هاي گوشتي آمل. شركت تولدي فرآورده‌ها گوشتي آمل در ديماه 1362 تاسيس شد و در سال 1363 در سالني به مساحت 250 متر مربع با ظرفيت دو هزار تن در سال به بهره‌برداري رسيد توليدات اين شركت را مي توان در گروههاي زير دسته‌بندي كرد: 1- انواع سوسيس و كالباس از گوشت قرمز، سفيد و ماهي 2- انواع برگر از گوشت قرمز، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *